Dekkingen

Rond december 2016 plannen we een match/dekking voor onze Pink (Padme House of the Sniffing Nose) en in de nazomer 2017 plannen we match/dekking voor onze Fudge (Beyonce House of the Sniffing Nose). 

Zou u graag een Clumber Spaniël pup willen kopen uit deze match, of wilt u meer informatie over de ouders van het geplande nest. Mail of bel ons dan doen wij ons best om uw vragen te beantwoorden:

E: info@houseofthesniffingnose.nl
GSM: 0044 7426 3335 54
Thuis: 0044 18286 32165
 

In ons kennel maken we gebruik van een puppylijst voor mensen die graag een pup zouden willen hebben uit een gepland nestje pups. Wel vragen wij als fokker een aanbetaling voor deze inschrijving op deze puppylijst, deze aanbetaling word later verrekend met de betaling van de pup. Deze aanbetaling bedraagt de helft van het aankoopbedrag van de pup. Van deze aanbetaling word een contract opgemaakt voor koper en fokker.


Op donderdag 30 oktober 2014 zijn in ons kennel 6 pups geboren, het zijn 5 teefjes en een reutje.

De stamboomnamen hebben als thema voor dit nest gekregen: Internationale zang artiesten.
Het enige reutje in het nest heeft de naam "Mercury"gekregen en de teefjes: Shakira, Lady GaGa, Blondie, Madonna en Beyonce.

Een foto volgt.


Op dinsdag 6 augustus 2013 zijn er 4 pups geboren in ons kennel, het zijn 3 reutjes en 1 teefje.

Voor de stamboomnamen hebben we voor het thema "Star Wars" gekozen, zo hebben de reutjes de namen: Jar Jar, Chewbacca, Jabba en het teefje de naam Padmé gekregen.

Links boven: Padmé (Pink) en dan van links onder naar rechts: Chewbacca (Chewie), Jabba (George) en Jar Jar (Django).


Op 20 januari 2012 is in ons Clumber Spaniëlkennel een nestje pups geboren. Het nest bestaat uit 5 pups: 4 reutjes en een teefje. Dit nestje heeft als thema "geluk" gekregen in verschillende talen

Van links naar rechts de 4 boys: Sonas - Mutluluk - Lucky - Scascie (Scasie). En als 5de en laatste in de rij het enige meisje: Felicida (Babs).


Op 21 november 2010 heeft Merel House of the Sniffing Nose 5 pups op de wereld gezet, door complicaties in voeding van de moeder Merel hebben 3 pups het helaas niet gehaald. Dit nest puppy’s had het thema "stenen", zo hebben de twee broers de namen "Gravel & Rock" gekregen.

Gravel: Sky & Rock: Bink


Op 26 december 2009 heeft Lessy House of the Sniffing Nose 4 jongens op de wereld gezet. De "Kerstboys" hebben de volgende namen gekregen: Rudolph, Donner, Dancer, Blitzen.

Stamboomnaam: Dancer - Blitzen - Rudolph - Donner
Roepnaam: Dancer - Dexter - Rudolph - Donny


17 oktober 2009. Uit de match van onze Mr.Bean en Dizzy is een meisje geboren, ze heeft de naam: J-Lo gekregen.

Stamboomnaam:J-Lo
Roepnaam: J-Lo


Op 28 november 2007 zijn de eerste clumberpuppy`s van ons kennel "House of the Sniffing Nose" geboren. Het nestje bestaat uit 4 reutjes en 2 teefjes, en ze hebben de volgende namen gekregen:
William - Wallace - Golly - Duncan - Lessy - Mary (Schotse namen).

Stamboomnaam: Golly - Lessy - Duncan - William - Mary - Wallace
Roepnaam: Pooh - Lessy - Humphrey - Mylo - Merel - Wally